Akció!

Samsung QE98Q80CAT 248cm képátló 4K UHD Smart TV

1 999 500 Ft

Samsung QE98Q80CAT 248cm képátló 4K UHD Smart TV

Kívánság listámhoz adom
Kívánság listámhoz adom
Akció!

Samsung QE98Q80CAT 248cm képátló 4K UHD Smart TV (A szállítás akár ingyenes is lehet amíg az akció tart!) Kérem hívjon telefonon.

hatalmas képernyő méltó hozzád
A hatalmas képernyő méltó hozzád

Neural Quantum Processzor 4K

Érezd a mesterséges intelligencia teljes erejét 4K-ban!

Supersize képfeljavító

Mesterséges intelligencia által hajtott fejlesztések

Szupervékony kialakítás

Keskeny profil, ami kényelmesen beleolvad a környez

Smart Hub

Fedezd fel kedvenc tartalmaid, mind egy helyen!

Neural Quantum Processzor 4K

Érezd a mesterséges intelligencia teljes erejét 4K-ban!

A nagy teljesítményű processzor biztosítja, hogy a 4K mesterséges intelligencia felskálázással a 4K teljes erejét érezd, ugyanis az eredeti tartalomtól függetlenül automatikusan javítja a jeleneteket.

* A megtekintési élmény a tartalom típusától és formátumától függően eltérő lehet. * Előfordulhat, hogy a felskálázás nem vonatkozik a PC kapcsolatra és a játékmódra.

Supersize képfeljavító

Mesterséges intelligencia által továbbfejlesztett képminőség a hatalmas képernyőhöz

Az MI optimalizálja a felskálázást, a zajcsökkentést, az élességnövelést és a fekete színjavító technikákat a kiváló képminőség érdekében a szupernagy képernyőn.

Szupervékony kialakítás

Keskeny profil, ami kényelmesen beleolvad a környezetbe

A karcsú forma gyönyörűen illeszkedik a környezetbe, lélegzetelállító esztétikát és rendkívüli megtekintési élményt biztosítva.

Smart Hub

Fedezd fel kedvenc tartalmaid, mind egy helyen!

A Samsung új Smart Hubja a tartalomkezelést és -felfedezést helyezi előtérbe, így kevesebb időt fordíthatsz keresésre, és több időt tölthetsz a filmek, műsorok és egyéb tartalmak streamelésével.

Smart Hub
The new Smart Hub UI powered by Tizen is displayed to show a wide variety of OTT services and content being serviced.
* A tartalomszolgáltatások és az ajánlások régiónként eltérőek lehetnek. * Használat előtt el kell fogadni a Smart Hub Általános Szerződési Feltételeit és az Adatvédelmi szabályzatot. * Egyes szolgáltatások regisztráció és előfizetés után tekinthetők meg.* Samsung-fiók szükséges.* A felhasználói felület előzetes értesítés nélkül változhat.

Hirdetések és ajánlások a Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön

A Smart Hub felhasználói felülettel rendelkező eszközökön – beleértve az okostévéket is – hirdetések és ajánlások jelennek meg a felhasználók számára, amelyek segítik őket a tartalmak, alkalmazások és márkák felfedezésében. Ezek a hirdetések alkalmazáscsempék (ún. Ad Tile) vagy bannerek formájában, illetve egyes Samsung alkalmazásokon belül jelenhetnek meg.

A felhasználó a Privacy Choice alkalmazáson keresztül bármikor egyszerűen kikapcsolhatja az érdeklődésalapú hirdetések fogadását; ezzel együtt általános jellegű hirdetések továbbra is megjelenhetnek. A hirdetések elérhetősége, a hirdetési formátum és a hirdetési kampányok régiónként, modellenként és modellévenként változhatnak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Samsung QE98Q80CAT 248cm képátló 4K UHD Smart TV” értékelése elsőként
Kategória:

Kosár

A kosarad üres

Vissza a vásárláshoz