LG OLED65C31LA Oled evo

639 900 Ft

LG OLED65C31LA

Kívánság listámhoz adom
Kívánság listámhoz adom


LG OLED evo. Egy meghatározó évtized úttörője.

Mi teszi az LG OLED evo-t a világ első számú OLED márkájának csúcsmodelljévé? Ikonikus első számú termékek lenyűgöző formai elemekkel, melyek felülmúlják a képzeletét. Ragyogóbb, élénkebb kép2,3,4 – olyan élethű, mintha Ön is része volna a jelenetnek. Varázslatos hangzás5, amely valósághűbbé teszi, amit néz. Fejlett technológia1, amely folyamatosan fejlődik, és finomítja a tévézési élményt.

Varázslatos látvány és hang harmóniája 10 éves tapasztalattal

α9 AI processzor 4K (6. generációs)
Egy évtizednyi evolúció a javából

Lépjen be a több mint 10 évnyi innovációval finomított α-valóság¹ világába. Egy portál, mely új univerzumok felé nyit utat, és amellyel úgy érezheti, mintha tényleg ott lenne. Legyen Ön a főszereplő, akit körülvesz a 6. generációs α9 AI 4K processzor kivételesen kifinomult képe és hangja.

AI szuper felskálázás

A mesterséges intelligenciával támogatott feldolgozórendszer AI Zajcsökkentés és AI Szuperfelbontás technológiákat használ a képek kategorizálására és azoknak megfelelően távolítja el a zajt. Ezután a mélytanulási algoritmusok feljavítják az arcokat és a tárgyakat, hogy azok határozottabbaknak, kifejezőbbeknek és többdimenziósnak látszódjanak anélkül, hogy mesterséges hatást keltenének.


Termék adatlapja

LG OLED65C31LA

Képernyő
TV típusa
OLED
Képátló (cm)
165 cm
Képátló (inch)
65 inch
Ívelt kijelző
Képarány
16:9
HD felbontás
Ultra HD (4K TV)
Felbontás
3840 x 2160 pixel
3D megjelenítés
3D Tv

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LG OLED65C31LA Oled evo” értékelése elsőként

Kosár

A kosarad üres

Vissza a vásárláshoz