Falmec – Páraelszívó CIELO

849 990 Ft

DYNAMIC LED LIGHT VILÁGÍTÁS
Szabályozható színhőmérséklet a Falmec elszívóknál 2700K és 5600K között.
 
DIALOGUE SYSTEM ELŐKÉSZÍTÉS
Kommunikáció a Falmec páraelszívók és főzőlapok között rádióhullámok segítségével. A főzőlapon lévő vezérlés segítségével az elszívó bizonyos funkcióit lehet vezérelni. Nincs szükség semmilyen további vevőegységek beszerelésére. A Dialogue System kompatibilis minden távvezérlővel ellátott Falmec páraelszívóval.
 

Mi a Zeolit?
A zeolit egy nagy mikroporozitással rendelkező  ásványi anyag. Ez az anyag képes elnyelni a  szerves vegyületeket és a vízgőzt. Ez az egységes és mikroporózus kristályos szerkezetnek köszönhető; mivel a kristályok sok szabad területtel rendelkeznek.
A zeolit és a szén kombinált használata a szűrökben magas szűrőképességet biztosít, ezáltal megnöveli a Carbon.Zeo szűrővel rendelkező páraelszívók hatékonyságát.

Karbantartása, tisztítása:
A Carbon.Zeo szűrő nem igényel különleges karbantartást. Normál használat esetén a szűrő regenerálása elegendő kétévente, valamint javasolt négyévenkénti cseréje. A szűrő regenerálásához helyezze azt egy normál háztartási sütőbe, állítsa be a hőmérsékletet 200°C -ra és hagyja a sütőben 2 órán át.

Szín

fehér üveg

Világítás

Csőcsatlakozás

Forma kivitel

Szélesség

Gyártó

FALMEC

Motorok száma

Külső motorral is

Utószellőztetés

Cikkszám: CCMI20.E0P2#ZZZB461F Kategóriák: , Címke:

Kosár

A kosarad üres

Vissza a vásárláshoz