Cata – Beépíthető indukciós főzőlap IBG-6304 BK

103 900 Ft

IBG-6304 BK

Kívánság listámhoz adom
Kívánság listámhoz adom

4 főzőzónás indukciós kerámialap, 2 db 160 mm átmérőjű, 1 db 180 mm átmérőjű és 1 db 200 mm átmérőjű főzőzónák BOOSTER funkcióval, 9 fokozat és független érintővezérlés minden zónához, gyermekzár, időzítő, automatikus edényfelismerés és kikapcsolás valamint maradékhő kijelzés.
teljesítmény:
160 mm-es zóna: 1,2 kW (BOOSTER 1,5 kW)200 mm-es zóna: 1,8 kW (BOOSTER 2,2 kW)180 mm-es zóna: 1,8 kW (BOOSTER 2,2 kW)

Indukciós főzőlapAz indukciós főzőlapok a főzőzónák felfűtése indukció hatására megy végbe. A hő közvetlenül a főzőedény alján keletkezik. A főzőzóna alatt elhelyezkedő indukciós tekercsek magas frekvenciájú váltakozó áram hatására mágneses váltakozó mezőt hoznak létre. Mivel a felfűtés indukció hatására történik, ezért maga a főzőlap nem melegszik fel.Maradékhő kijelzésEgí figyelmeztető jelzés ami addig világít amíg az adott főzőzóna kihűl. IdőzítőEz a funkció lehetőséget ad a felhasználónak, hogy különböző zónákon beállítsa a főzési időt. Ha a beállított idő letelik, a főzőlap egy hangjelzés kiséretében kikapcsol.Automata kikapcsolásA főzőlap kikapcsolása 20 másodperc inaktivítás után.

BOOSTEREgy olyan funkció mely arra hivatott, hogy a kiválasztott főzőzóna teljesítményét növelje meg. Így nagyobb mennyiséget, gyorsabban felforral.

Súly

Szín

fekete üveg

Jelleg

Gyártó

CATA

Vezérlés

Kosár

A kosarad üres

Vissza a vásárláshoz