Bosch WTW85491BY Hőszivattyús szárítógép 9kg A++

204 990 Ft

Gyártó: Bosch
Modell: WTW85491BY

Típus: Hőszivattyús szárítógép
Szárítási töltetsúly: 8kg
Energiaosztály:A++
Szabadonálló
Fehér
Éves energiafelhasználás: 232 kWh / év
Kondenzációs hatékonyság: B
Szárítási zajszínt: 65 dB
Digitális kijelző: Van

Méretek

Nettó súly: 42 kg
Magasság: 84.2 cm
Szélesség: 59.8 cm
Mélység: 60 cm
Kívánság listámhoz adom
Kívánság listámhoz adom

Leírás

Textilkímélő szárítás a szenzitív szárítórendszerrel.

A szenzitív szárítórendszer miatt a mosott ruhát a minden oldalról érkező, enyhe, levegő szárítja, és a legömbölyített, Soft támaszok lágyan keverik, ahelyett, hogy az laposan feküdne a textilkímélő dob szerkezeten. Az eredmény puha, frissen mosott, gyűrődések nélküli ruhanemű.

A kívánt szárazság egyetlen gombnyomásra.

Mi a Boschnál tisztában vagyunk azzal, hogy a kímélő, de tökéletes szárítás biztosítása kihívásokat rejt magában. A Bosch AutoDry funkcióval rendelkező szárítógépek és mosó-szárítógépek kíméletesen elvégzik akár 10 kg ruha szárítását a kívánt szárazsági szintre. A szenzorok mérik a hőmérsékletet és a nedvességtartalmat, így elkerülhető a túl magas hőmérséklet, a ruhák nem lesznek túl szárazak, és nem mennek össze. A ruhákat szárítás után azonnal el szeretné pakolni? Vagy még vasalni kívánja őket? Mostantól ez is beállítható.

Hatékony most és mindörökké.

Az öntisztító kondenzátoros, hőszivattyús szárítógépek védik ruháit, miközben továbbra is nagymértékben energiahatékonyak. Az öntisztító technológia használata azt jelenti, hogy a kondenzátor akár négy alkalommal is automatikusan kitisztul a szárítási folyamat alatt, miközben a lehető legjobb energetikai teljesítményt nyújtja ciklusról ciklusra. A Bosch hőszivattyús szárítógépeket úgy tervezték, hogy hatékonyan működjenek, miközben kíméletesen és tökéletesen szárítják a ruhákat.

Leírás:

Textilkímélő szárítás a szenzitív szárítórendszerrel
A szenzitív szárítórendszer miatt a mosott ruhát a minden oldalról érkező, enyhe, levegő szárítja, és a legömbölyített, Soft támaszok lágyan keverik, ahelyett, hogy az laposan feküdne a textilkímélő dob szerkezeten. Az eredmény puha, frissen mosott, gyűrődések nélküli ruhanemű.

Soha ne tisztítsa kondenzátorát ezután
A karbantartást nem igénylő SelfCleaning kondenzátor használata egyszerű, és megkíméli Önt az unalmas tisztítástól. Ennek az innovációnak köszönhetően a készülék a szárítási folyamat alatt maximálisan négyszer, automatikusan megtisztítja a kondenzátort. A Bosch hőszivattyús szárítógépei különösen takarékosan szárítanak a készülék egész élettartama során, a szárítógép teljes kapacitású üzemmódja mellett.

AntiVibration oldalfal: nagyobb stabilitás és kevesebb rezgés
Az oldalfalak új kivitele nem csak a figyelmet vonja magára: a rendszer nagyobb stabilitás biztosít és csökkenti a rezgést. A továbbfejlesztett szigetelés is szabályozza a zajszinteket, ami a Bosch Logixx és Avantixx készülékeket nagyon csendessé teszi, még a centrifugálási ciklus alatt is.

További információk

Energiaosztály

A++

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bosch WTW85491BY Hőszivattyús szárítógép 9kg A++” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük